Mægler i Hvidovre til boligkøb og salg

Lær mig lidt bedre at kende

Stine Christiansen. Indehaver og ejendomsmægler
Jeg er uddannet ejendomsmægler (MDE) og har +15 års erfaring i faget. Tidligere har jeg været indehaver og franchisetager i en større mæglerkæde – først med forretning i Herlev og senere i Ballerup.
Drømmen om at gå mine egne veje, være uafhængig og have frie tøjler til at formidle boliger på en meget mere personlig måde, har dog altid spiret i mig. I 2016 stod den drøm i fuldt flor, og jeg åbnede døren til mit helt eget ejendomsmæglerfirma i Hvidovre – endda i eget navn som fineste kvalitetsstempel.
Jeg dedikerer mig nemlig med et stort engagement og et kæmpe drive til alle sager og kunder – købere som sælgere. Jeg værdsætter den personlige rådgivning, og jeg prioriterer at have god tid til hver enkelt kunde. Det er også derfor, at jeg har færre boliger til salg ad gangen. Jeg går nemlig ikke på kompromis med den tætte og personlige kontakt til mine kunder. Ønsket om at have tiden til dem er en vigtig værdi for mig.

Smaskforelsket i Hvidovre

Ejendomsmægler med stort lokalkendskab
Jeg er oprindeligt fra Bornholm. Det var kærligheden, der førte mig til Hvidovre, hvor jeg har slået mig ned med min familie, og jeg elsker simpelthen at bo netop her. Beliggenhedsmæssigt er Hvidovre centralt – tæt på byen med alle dens mange muligheder. Hvidovre byder på flere skønne naturområder, og her er både vand, havn og egen strand. For en børnefamilie er her gode skoler, rig mulighed for fritidsaktiviteter, leg med andre børn på vejen og bare trygt og dejligt.
Jeg elsker at fortælle mine kunder, hvorfor deres næste hjem skal være netop her i Hvidovre. Jeg fortæller dem om, hvilket liv og hvilken hverdag de får, lige som jeg kender de kulturelle tilbud og små kroge af byen, som kun de lokale kender.
Jeg holder utroligt meget af min hverdag i Hvidovre, og jeg vil glæde mig til at præsentere byen for dig.