Skal du sælge bolig i Hvidovre

Indledende møde

Når du har kontaktet mig, fordi du skal sælge din bolig, aftaler vi en dag, hvor jeg kan komme hjem til dig til et uforpligtende møde og en gratis boligvurdering.
Ved mødet gennemgår vi sammen din bolig, og du fortæller mig alt, der er værd at vide om netop dit hjem. Jeg elsker at få alle detaljer med, så jeg er klædt på til at videreformidle historien om dit hjem til potentielle købere. Måske du har renoveret din ejendom fra A til Z? Måske er der knyttet en særlig historie til boligen? Måske din have gemmer på en fortælling?

Kontrakt

Når jeg har fået al information fra dig, udarbejder jeg et salgsoplæg. Her tager jeg bl.a. højde for, hvad der ellers er til salg i markedet samt i dit område, hvad den realistiske udbudspris på din bolig vil være, og hvad der er handlet til tidligere i den del af kommunen, hvor du bor.
Når du har godkendt oplægget, underskrives kontrakten. Herefter vil salgsmaterialet på din bolig blive udarbejdet i form af billeder, tekst og evt. øvrige aktiviteter, hvis det er indeholdt i aftalen.

Dit hjem til salg

Det er mig, der fremviser din ejendom – altid. Fordi jeg kender din boligs historie, kan jeg svare på alle spørgsmål, og det er derfor også kun mig, der har den løbende dialog med interesserede købere.
Når jeg har fremvist dit hjem, så hører du fra mig inden for få timer, hvor jeg giver dig en status på, hvordan fremvisningen er gået, lige som jeg giver dig sparring ift., hvad næste skridt bør være. Når jeg modtager et bud på din bolig, vil jeg ligeledes rådgive dig, så du opnår det bedst tænkelig salg.

Solgt

Når både du og køber har underskrevet kontrakten, så tager Marianne over på den videre sagsbehandling. Marianne står nemlig for dialogen med købers advokat, mægler og pengeinstitut – og hun er den helt rette til den opgave. Marianne tjekker skøde, sikrer købesummen, sørger for refusionsopgørelse, orienterer pengeinstitut mv.
Hvis du ikke allerede har fundet det hjem, du skal videre til, så hjælper jeg dig selvfølgelig også meget gerne med at lande i den helt rigtige bolig.

Er du på jagt efter et nyt hjem?

Jeg matcher dig med drømmehjemmet
Når du skal købe et hjem, der skal være din, og din families, private helle, er det utroligt vigtigt, at boligen bringer den helt rigtige hjemlige følelse frem i dig. Det, der føles hjemligt og trygt for dig, føles ikke nødvendigvis rigtigt for andre. Vi er alle forskellige, og derfor et det vigtigt, at jeg lærer dig, og evt. din familie, godt at kende.
Jeg matcher dig bedst med den bolig, du drømmer om, når vi har haft en dialog om din, din partners og/eller din families behov og ønsker til alt fra beliggenhed, plantegning, stil mv. Når jeg har sat mig grundigt ind i, hvem du er, og hvem I er som familie, kan jeg præsentere dig for netop de boliger, der stemmer bedst overens med dine drømme.
Mit mål er, at du mærker, at du er i gode hænder hos mig. Jeg vil gøre mit ypperste for at indfri dine boligdrømme.