Skal du sælge bolig i Hvidovre

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger mine kunder
Jeg værdsætter den professionelle relation til mine kunder. Mange af dem har været så søde at give mig en anbefaling med på vejen. Dem synes jeg, du skal læse. Det, der går igen i deres varme ord er nemlig, at de har oplevet en åben og ærlig kommunikation, stor professionalisme med løbende opfølgningsmøder og briefing efter alle fremvisninger, et solidt lokalkendskab og en empatisk tilgang til relationen med dem som sælgere.
Tak, for de flotte ord!

BROSTYKKEVEJ 97A

Super oplevelse. Stine var yderst professionel, dygtig og reel.
Virkelig god dialog omkring prisfastsættelse af boligen, hvor vi i den grad oplevede god rådgivning i forhold til vores situation. Ikke bare - som man nogle gange ser - en tårnhøj prisfastsættelse for at få casen, for derefter blot at skulle prisjustere flere gange og med den risiko, at huset får en lang liggetid.
Vi oplevede en solid og god vurdering med udgangspunkt i, at vi inden for en korte tidsramme ville videre i noget andet. Vores hus blev da også solgt hurtigt og til prisen. Derudover mærkede vi et tydeligt engagement. Hun fik også puljet de mange fremvisninger på en måde som gjorde, at det store antal fremvisninger ikke blev så stor en belastning for os som småbørnsfamilie.
Alt i alt kæmpe anbefaling herfra!
Christian og Sofie Brostykkevej 97A

CATHERINE BOOTHSVEJ 55

Yderst professionel og serviceminded!
Vores første møde med Stine mødte hun op velforberedt på fakta om vores hus og gav sig god tid til gennemgang af dokumenter, husets stand,
et godt lokalkendskab og samtlige priser på seneste hussalg i vores område.   
Stine fulgte op på samtlige 32 fremvisninger og gav os feedback 5 min efter hver eneste fremvisning. Det var altid Stine
selv der foretog alle fremvisninger og vi havde al kommunikation direkte med Stine - hvilket gjorde  at vi altid følte os godt informeret og orienteret.
Stine fik solgt vores hus på bare 2 måneder – vi giver Stine de varmeste anbefalinger!    
Luise og Bo

BROBYVEJ 78

Jeg ledte efter en seriøs, ambitiøs og nærværende ejendomsmægler. Alle tre ting fandt jeg hos Stine Christiansen, og derfor er jeg utrolig glad for forløbet med salget af mit hus. Stine Christiansen forstår, at der er noget på spil, når man skal sælge sit hjem, hun tager aftaler alvorligt, og så følger hun altid og hurtigt op på henvendelser og spørgsmål.  Som sælger har jeg aldrig været efterladt til gætterier eller tvivl om processen. Stine Christiansen har desuden en ærlig, behagelig og ligefrem måde at kommunikere på - så hun får mine varmeste anbefalinger. 

Kristina Young

RISBJERGVEJ 5 1. SAL.

I forbindelse med salg af vores villalejlighed i Risbjergkvarteret, valgte vi at bruge Stine som vores ejendomsmægler. Vi havde fra start god kemi, og det var hurtigt tydeligt, at Stine kender området og sine kunder godt. Allerede inden der blev taget billeder af lejligheden, havde vi 2-3 fremvisninger og vi endte med at have et salg efter et par måneder.
Som sælger var det en fordel for os med en mægler, som kunne fokusere på en mindre gruppe af kunder og med et rigtigt godt lokalt kendskab.

Stine er meget nærværende og tilgængelig, og der er ikke noget ‘smart i en fart’ over hende, hvilket passede godt med vores idé om en god solid mægler.
Maria og Mikkel sælger af Risbjergvej 5 1. sal.

RISBJERGGÅRDS ALLE 34

TAK TIL STINE OG DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA :-)
Efter at have haft mit hus til salg hos anden mægler skulle jeg finde en ny mægler og her valgte jeg at gå udenom de store kæder. I stedet valgte jeg den lokale Stine Christiansen, hvilket var det helt rigtige valg for mig. Hun har fra start til slut været yderst behjælpelig og jeg har i hele salgsforløbet løbende været i dialog med hende. Hun følger tingene til dørs og giver tilbagemeldinger med det samme. Hun er troværdig og har været reel ift. vurdering af mit hus mv.
Hun er måske nok Hvidovres mindste mægler, men hun tager sig ordentlig tid til salg af ens ejendom og den bliver solgt:-)

SØNDERKÆR 17

Det er en svær beslutning at sælge sit hus af mange forskellige grunde.
Men for os har valget af Stine Christiansen som ejendomsmægler absolut bidraget til at både beslutning, salg og overdragelse af vores hus er gået godt og smidigt.

Stine har på alle måder ydet en fantastisk service ligesom hun er troværdig og loyal. Det har været en helt igennem god proces, hvor selv husets købere omtalte hendes venlighed og ordentlighed.

Vi kan klart anbefale Stine Christiansen til andre, der skal sælge deres hus.
Kennet og Tine Sørensen

POPPEL ALLE 29

Efter 32 år i samme hus i Risbjerg kvarteret, valgte vi at sætte vores hus til salg. Efter mange besøg fra diverse ejendomsmæglerkæder, faldt valget på Stine, da hun tiltalte os med sin personlige og empatiske facon og rådgivning uden de store ejendomsmægler-floskler.
Vi har været yderst tilfredse med et godt og tillidsfuldt samarbejde. 
Især har vi lagt vægt på Stines tilgængelighed og hurtige reaktioner, når der er opstået udfordringer. 
Vi har ligeledes været glade for den afslappede måde, både Stine og Marianne har formidlet kontakten til køber. 
Bedste hilsener til jer begge
Søren og Jytte

STRANDHOLM ALLE 70

Stine Christiansen er ikke som mæglere er flest… jeg kan på det varmeste anbefale Stine! 

Stine solgte mig mit rækkehus i Strandmarkskvarteret i efteråret 2020. Jeg kom fra København og skulle sælge min ejerlejlighed først. Allerede til den første fremvisning af huset med Stine, følte jeg mig virkelig godt behandlet som køber. Stine var nærværende og havde sat sig grundigt ind i og var ærlig omkring alle forhold ved huset. Jeg gik derfra med oplevelsen af, at her ville jeg ikke få ”uventede overraskelser” eller blive behandlet som et nummer i rækken på en prisseddel. Derfra var hun, hele vejen til det endegyldig salg, meget professionel, hurtig og reel. 

En sidste ”bonus” ift. købet af huset blev også, at Stine sparede mig for et urimeligt ekstra salær hos min egen ejendomsmægler, som skulle sælge min ejerlejlighed. Da hun hørte om min kontrakt med dem og deres uprofessionelle tilgang til mit salg, gav hun mig flere gode råd, som jeg handlede på og kunne derfra afslutte min egen handel på mere rimelige vilkår. 

Stine har efterfølgende været ude og vurdere mit hus igen, efter jeg har lavet en del forbedringer, og også her oplevede jeg samme nærværende, oprigtige og kompetente stil, som kendetegner en rigtig dygtig ejendomsmægler. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg henvender mig, hvis jeg en dag skal sælge igen.

Mange hilsner fra Anne.

BIBLIOTEKVEJ 34

Stine var den tredje mægler, vi havde på besøg, og vi følte hurtigt, at hun var den rette til at stå for salget af vores rækkehus. Vi blev godt orienteret om salgsforløbet, og Stine var meget grundig i sin gennemgang huset, og kom frem til et meget realistisk bud på pris. Stine lyttede til os, og vi blev hørt med hensyn til vores forventninger og flyttesituation.

Vores indtryk af Stine viste sig at holde stik under hele forløbet, hvor der løbende blev fulgt hurtigt op på tingene. Vi følte os trygge, velorienteret og Stines personlighed gjorde, at vi ikke tøvede med at henvende os med tvivlsspørgsmål og andre ting, som vi gerne ville drøfte med hende.

Den samme professionalisme, hjælp og lydhørhed oplevede vi også hos Marianne i den videre del af salgsforløbet. Den effektive og vedholdende sagsbehandling har helt klart lettet vores situation med det hurtige salg og fraflytning til den ny bolig, som vi havde på hånden.

Med tak for det fine samarbejde, vil vi på det varmeste anbefale Stine til andre, som står overfor at skulle sælge.

De bedste hilsner
Birthe og René

POPPEL ALLE 30

Stine er topprofessionel....
Men Stine er meget mere. Da Stine trådte ind ad døren til vores hus i Hvidovre kunne vi med det samme mærke, at her var der først og fremmest tale om et menneske og dernæst en ejendomsmægler. Stine gav sig tid til at lytte, spørge, forstå og indgå dialog om vores mulige hussalg; hun havde på intet tidspunkt travlt eller forsøgte sig med smarte salgstaler. Hun tog den tid, som vi havde brug for.
Stine var formidabel til at se styrkerne og mulighederne ved vores hu og var skarp i sin prissætning samt markedsføring (vi ønskede et hurtigt salg).
Stine orienterede os løbende om, hvor vi var i processen og rådgav kompetent om dette og hint vedrørende salget. Vi kunne mærke, at Stine har en stor erfaring som ejendomsmægler og hun bevarede således det kølige overblik i situationer, hvor vi måske selv lod os ” rive med”.
Vi har efterhånden haft kontakt til en del ejendomsmæglere fra diverse kædeforretninger og ikke et ondt ord om dem. Men med Stine kan man mærke, at hun ikke er bundet af nogle koncepter, hun kan tilpasse sig ens udgangspunkt og lægge en individuel strategi for ens hussalg.
Det betød enormt meget for os, for vi var ikke kun en sælger for Stine, vi var Jon og Hanne, og Stine er således ikke kun en ejendomsmægler for os… ja hun er Stine – og tak for det!
HANNE OG JON

BJERGAGERVEJ 44

Vi har også været så glade og trygge ved hele processen, så tusind tak for det.
Hos Stine Christiansen møder man den samme gennemgående person gennem hele salgsprocessen. Stine tilgår opgaven med stor empati – hun forstår ikke blot at sælge huse, men at sælge hjem.
Stine er realistisk i hendes værdiansættelse og udviser stor troværdighed. Hun holder, hvad hun lover og har levet 100% op til forventningerne.
Skulle vi sælge igen ville vi aldrig overveje en anden ejendomsmægler.
KIRSTEN OG JENS

HVIDOVREGÅRDS ALLE 18A

”Jeg var slet ikke i tvivl om hvem jeg skulle henvende mig til, da mit hus skulle sættes til salg.
"Jeg har tidligere handlet med Stine, men som køber, og jeg oplevede Stine som meget reel og tillidsvækkende lige fra første møde og hele vejen igennem købet af huset. 
Jeg blev bestemt ikke skuffet da jeg nu stod på den anden side, nemlig som sælger af mit hus. 
Stine har hele vejen igennem været meget professionel og ærlig og har opdateret mig i hele processen, lige fra vurderingen til huset var solgt. Det blev solgt efter få fremvisninger. 
Jeg har oplevet mange ejendomsmæglere gennem årene, og jeg må sige at Stine er noget helt specielt. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.”
MANGE HILSNER DORTE

ENGHØJEN 11

”Allerede fra vores første møde med Stine var vi ikke i tvivl om, at hun var den helt rigtige til at hjælpe os med at sælge vores fars hus. Hun udviste en stor forståelse for vores behov og vores situation, og vi følte os i meget trygge hænder gennem hele forløbet. Stine er både empatisk, super tjekket og professionel, og hun gav sig god tid til at holde os løbende informeret om forskellige detaljer i salgsforløbet. Huset blev solgt på under to måneder, og vi er mere end tilfredse med den endelige aftale! Stine leverede virkelig over al forventning, og vi ville aldrig have valgt en anden ejendomsmægler! ”
JOSEPHINE STANLEY

LINDELUNDSVEJ 18

”Vi kan varmt anbefale samarbejdet med ejendomsmægler Stine Christiansen.
Det er tydeligt, at Stine er selvstændig erhvervsdrivende. Hun kæmper for hvert hussalg, som var det hendes eget. Hun er meget ærlig, tillidsfuld og handler med høj integritet.
Hun vurderer boligen grundigt og sætter prisen meget skarpt, hvilket mindsker risikoen for mange liggedage.
Stine følger løbende op på aktiviteten på boligen og kalder regelmæssigt til statusmøder, så man som sælger følges trygt igennem hele salgsprocessen. Hun er samtidig ærlig, hvis hun synes, der skal gøres nogle forbedringer på boligen, som kan optimere chancen for et salg.
Hun har præsteret at skabe stigende aktivitet på vores bolig i vinterperioden og i corona-tiden, hvor markedet har været svært. Stine gør meget ud af at bruge sociale medier, hvilket virker enormt godt. Og hver gang, der annonceres i avisen, er ens bolig altid med! Vi fik solgt til udbudsprisen, så tøv ikke med at booke Stine til en vurdering af jeres bolig!”
VENLIG HILSEN HELLE & MADS

BJERGAGERVEJ 15

"Vi havde flere lokale ejendomsmæglere på besøg, men valget faldt på Ejendomsmægler Stine Christiansen, fordi Stine udviste dyb respekt for den store beslutning, det var at sætte huset til salg samtidig med at hun har et stort lokalkendskab.
Stine var ærlig i sin prissætning af huset, så vi kunne sætte den rigtige pris fra starten og undgå store afslag og lang liggetid. Vi har under hele forløbet haft tæt kontakt med Stine, hvilket virkelig har været både rart og trygt. Vi har kunnet tage salget i vores eget tempo og løbende talt med Stine om alt fra klargøring af huset til prisforhandling. Stine var god til at give tilbagemeldinger på fremvisningerne og guide os igennem salget, idet hun både selv viste huset frem og havde kontakten med eventuelle købere. Huset endte med at blive solgt på under en måned og med et minimalt afslag i prisen.
Vi kan på det varmeste anbefale Stine!"
KÆRLIG HILSEN SIMONE OG ANDERS

FORTVÆNGET 9

"Jeg fik anbefalet Stine Christiansen som mægler, og hun har i fulde drag indfriet mine forventninger. Der har fra start været en super god kemi, hun er imødekommende og meget venlig.
Stine satte en god pris fra start, og fik solgt huset på 14 dage, med ganske lille nedslag, imponerende! Hun er skarp i forhandlinger med købere, men samtidig også med respekt.
Stine er flittig, meldte straks tilbage efter fremvisninger og det føltes trygt at blive informeret.
Jeg giver Stine Christiansen mine varmeste anbefalinger, til andre der står overfor et salg"
DE BEDSTE HILSNER MARIANNE HENRIKSEN

BOLYSTVEJ 1F, 2.TV.

"Vi har lige fået solgt vores lejlighed i Hvidovre på under 14 dage.
For os var det vigtigt at få en realistisk og kompetent mægler, og vi havde Jakob Sjøl på vores lejlighed.
Fra første møde med Jakob var tilliden etableret.
Han er rolig og realistisk, og uden de store armbevægelser som vi gerne ville være foruden.
Lejligheden blev meget hurtigt sat til salg på forskellige tilgængelige medier.
Der var i det korte forløb vi var igennem, var der tæt kontakt til Jakob som løbende holdt os orienteret om de fremvisninger der forestod.
Det har været vores indtryk, at der er blevet arbejdet meget målrettet med salget helt fra start, ligesom det efterfølgende arbejde blev udført professionelt og hurtigt.
Vi kan kun anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen"
ANNE DIRCKS

ENGHØJPARKEN 10

"Vi valgte Stine Christiansen, da det er et lokalt firma med stort kendskab til området.
I forbindelse med fremvisning og åben hus fik vi hver gang hurtig tilbagemelding, så vi kunne følge med i processen. Stine er tillidsvækkende og lydhør og har håndteret hussalget meget professionelt. Vi blev sat godt ind i alt papirarbejdet og har været trygge hele vejen ved salget.
Vi kan stærkt anbefale Ejendomsmægler Stine Christiansen.
Tusind tak for et behageligt samarbejde"
FINN OG ANNE-LISE

RUDBØLVEJ 34

"Vi kontaktede tre ejendomsmæglere. Men da Stine trådte ind i vores stue, var vi ikke i tvivl om at det skulle være hende der skulle stå for salget af vores hus. Vi følte os trygge fra første sekund og det viste sig heldigvis at trygheden fulgte hele vejen. 14 dage efter vi satte til salg, blev DK ramt af corona, men trods det, var vi i god dialog hele vejen og Stine opgav aldrig. Der er ikke en eneste gang at vi har følt, at vores mange henvendelser eller spørgsmål var irriterende, der blev altid svaret når vi ringede og når der var åbent hus ringede Stine altid og fortalte ærligt, hvad de besøgende havde sagt. Trods corona, er vores hus blev solgt hurtigt og til en pris vi er yderst tilfreds med. Salget af vores hus er gået over al forventning og dette mener vi er sket pga. det gode samarbejde vi har haft med Stine. Vi vil til enhver tid anbefale ejendomsmægler Stine Christiansen"
SUSANNE OG THOMAS

BROBYVEJ 76

"Anbefaling fra vores nabo gjorde at vi valgte Stine Christiansen. Solgte vores hus på 7 dage til prisen. God og venlig behandling"
VENLIG HILSEN JENNY OG ERLING

GAMMEL KØGE LANDEVEJ 306D

”Jeg var fra første møde ikke i tvivl om at det var Stine der skulle sælge lejligheden.
Stine er imødekommende, nede på jorden og ligetil, ikke så meget andet, hvilket gør hele processen utrolig nem og behagelig. Har herudover værdsat utrolig højt, at Stine fremstår meget tillidsskabende og den rigtig prissætning af lejligheden.
Jeg har følt mig tryg og godt behandlet og trods min egen udskydelse af salget i første omgang, har jeg på intet tidspunkt følt mig presset eller, at der ikke var tid til mine spørgsmål.
Skal jeg købe eller sælge igen, vil jeg helt sikkert gerne lade Stine rådgive og vejlede hele vejen”.
CHRISTINE

KÆRGÅRDSVEJ 40

"Efter at have haft besøg og modtaget bud fra 2 andre ejendomsmæglere, begge repræsentanter fra store ejendomsmæglerkæder, var mit valg af ejendomsmægler ikke svært at træffe.
Stine Christiansen's oprigtige interesse i ejendommens historie og professionelle rådgivning samt overblik fra start til slut, gjorde salgsprocessen legende let.
Allerede fra mit første møde med Stine, følte jeg mit barndomshjem var i sikre hænder. Stines kompetencer og erfaren er guld værd, men den oprigtige og ærlige kommunikation samt den personlige kontakt, er afgjort det der gør forskellen, på at vælge Stine Christiansen frem for en af de store kæder.
Sidst men ikke mindst, skal det også nævnes at huset, mod forventning, blev solgt på ganske kort tid og til en rigtig fornuftig pris.
Søger du en ejendomsmægler, der er der for dig og sikre din bolig bliver repræsenteret professionelt og individuelt, så vil jeg til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen.
Mange tak for et top professionelt samarbejde."
Bh. Marianne Heide

NÆSBORGVEJ 50, 2.TV

"Efter jeg havde besluttet at sælge min lejlighed, valgte jeg at kontakte Stine Christiansen som den første mægler. Efter det første møde besluttede jeg ikke at kontakte flere mæglere, men gav i stedet sagen til Stine med det samme. En beslutning jeg på intet tidspunkt fortrudt. Helt fra start af var der en meget realistisk tilgang til både prisen og den forventede liggetid.
Hele vejen igennem fra udbud til salg har Stine sørget for god dialog, også med lejere og har sørget for at jeg under hele processen har følt at jeg fik den bedst mulige rådgivning.
Alt dette mundede ud i at lejligheden blev solgt indenfor den forventede liggetid, og samtidig til over den udbudte pris. Samtidig har jeg følt mig meget fint hjulpet igennem den efterfølgende proces.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til andre der ønsker at sælge deres bolig med hjælpe fra Stine."
NICOLAI JØRGENSEN

BROSTYKKEVEJ 157

"Det har på alle måder været en god oplevelse at få min bolig solgt gennem Stine Christiansen.
Stine er dygtig, sympatisk og hendes etik er på plads - ikke noget hanky-panky, varm luft eller ”ejendomsmægler-gas”. Ærlig snak og ordentlig dialog.
Jeg fik altid reelle svar og oplysninger – og tilbagemeldinger fra åben hus og fremvisninger kom prompte. Det skaber den tillid, som er fundamentet for et godt samarbejde og en god relation. Jeg har hele tiden følt, at jeg var i gode hænder. Stine er heller ikke fedtet med hvornår man kan få fat på hende – havde jeg spørgsmål eller var der noget jeg følte behov for at vende, fik jeg som oftest svar i løbet af ganske kort tid; selv uden for den officielle åbningstid.
Sagsbehandlingen var også altid punktlig og i orden og aftaler blev altid overholdt. Derfor valgte jeg også at benytte Stines firma som køberrådgiver ifm mit køb af nyt hus. Alt kørte snorlige – og den sælgende ejendomsmægler betegner sagen som forbilledlig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Stine Christiansen."
Mange hilsener fra
Annelise

GREVE ALLE 85, 1.

"Det var med en vis skepsis vi valgte at sætte vores bolig til salg via. Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen. Et lille firma uden en stor kæde i ryggen. Men vi gjorde det alligevel og dette har vi ikke fortrudt.
De bange anelser blev i den grad gjort til skamme. Stine solgte vores bolig på under en måned til over den udbudte pris. Stine og de andre ansatte er ordentlige, fokuserede, vidende og effektive i alle processerne omkring et hussalg lige fra start til igennem den efterfølgende jungle af papirarbejde.
Vil lige tilføje at en anden mægler fra en af kæderne både vurderede vores hus lavere end Stine OG havde en godt gemt passus stående med småt om, at han skulle have 20% i salær af evt. overbud.
Vi kan varmt anbefale kommende boligsælgere, at sætte deres bolig til salg via. Stine."
OLE OG BENTE

ASMINDERØDVEJ 4

"Vedr. salget af mit hus på Asminderødvej 4 har Jakob håndteret med den professionalisme som skal til.
Opfølgning, rådgivning samt håndtering af salget har været en positiv oplevelse .
Altid besked i god tid når der var åbent hus eller fremvisning og jeg har følt det som om jeg har stået i første række altid.
Tusind tak for godt samarbejde."
ELIN ERIKSEN

GERSHØJVEJ 25

"Det har været et meget fint og trygt forløb, at sælge sit elskede hjem under meget kyndig vejledelse af Stine Christiansen. Vi var blevet hende varmt anbefalet, og var heller ikke spor i tvivl om, at hun skulle være vores 'sælger' i forløbet, da først vi havde mødt hende.
Udover at være top professionel i sit arbejde og har udvist en stor indsigt og indblik i tingene, så er Stine en yderst behagelig, sød og rar person - alle sammen rigtig fine kvaliteter at besidde. Vi er blevet hjulpet helt fra starten af, og vores forestilling om, at ejendomsmæglere kun tænker på sig selv og en hurtig handel, holdt på ingen måder stik.
Stine er ihærdig og imødekommende, og så har hun bare en god energi over sig. Vi har været fuldt ud tilfredse med forløbet, og sender derfor også vores varmeste anbefalinger.
Den meget tætte kontakt, og medmenneskelighed Stine er i stand til at møde sine helt sikkert mange forskellige sælgere med, er virkelig værd at fremhæve.
Vi følte os meget fint vejledt og vil til enhver tid give vores allerbedste anbefaling til andre om Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen."
De venligste hilsner
MARTIN OG LÆRKE

FRIHEDSLYST ALLE 31

"Vi havde efter 25 år i samme bolig lyst til at prøve noget nyt. Så efter en lang overvejelse besluttede vi at sætte til salg. Vi valgte at kontakte 3 lokale ejendomsmæglere. Den første som meldte tilbage var ejendomsmægler Stine Christiansen. Dagen efter kom Jakob Sjøl på besøg. Efter en god og meget ærlig snak besluttede vi at annullere de 2 andre mæglere og lade Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen stå for handlen. 11 dage efter huset kom på nettet, var ejendommen solgt til prisen. Et professionelt, helt igennem ærligt, menneskeligt og rar proces med dette ejendomsmæglerfirma.
Med venlig hilsen og tak for godt samarbejde"
CHRISTIAN OG LISBETH SABROE

BROSTYKKEVEJ 123, 1.12

"Da jeg skulle finde en mægler til at hjælpe med salget af min lejlighed, var troværdighed en vigtigt faktor for mig. Jeg har tidligere haft ejendomme til salg igennem mæglere med ekstrem store ord uden indhold, der i sidste ende endte med ekstremt lave bud og mange forgæves fremvisninger.
Hos Stine følte jeg at begge ben stadig var solidt plantet på jorden. Samtidigt er tanken om at støtte en lokal virksomhed i min verden lige så vigtig.
Det kan være en svær opgave at sælge et hjem, men Stine greb opgaven med en naturlig oprigtighed, og både hendes og hendes team har leveret et super arbejde. Alt lige fra salgsmateriale, opfølgning og hensynstagen til mine ønsker er helt i top.
Efter salget har modtaget utallige mails, med info omkring sagens forløb. deponeringer, garantier samt komplet oversigt over forløb. Det giver ro at vide at der er styr på alt.
Mange hilsner fra en glad sælger."
BH. UFFE KRØMMELBEIN

SPURVEHØJVEJ 25, 1.TV.

"1000 tak for din måde at være på!
Når man skal sælge sin bolig er der nok af ejendomsmæglere at vælge imellem. Til mit store held har jeg et par gode venner, der lige havde solgt deres bolig igennem Stine Christiansen i Hvidovre. De var super tilfredse med salget, så hende ville jeg også prøve. Og jeg blev ikke skuffet. Stine kom forbi og så min andelslejlighed og sagde at den skulle hun nok få solgt hurtigt. Inden at prisen var helt fastlagt, havde hun 2 familie ude og kigge. Den blev dog ikke solgt ved denne lejlighed, men efter at have være på nettet i 2 dage, var den solgt. Og så til prisen. Jeg kan slet ikke få armene ned. Hele vejen igennem, har Stine udvist stor professionalisme, hun er gennem sympatisk og hurtig med tilbagemelding, når der har været en fremvisning. Jeg har anbefalet Stine til gud og hvermand.
1000 tak for din måde at være på."
Mange hilsner fra
BIRGITTE LORENTZEN

ELSBORGVEJ 12

"Da vi valgte at sælge vores hjem gennem 12 år, var det ikke svært at vælge.
Stine var lige startet i Hvidovre, og hendes venlige fremtoning, var kun overgået af en følelse af stor erfaring og kompetence.
Stine var ærlig omkring pris, beliggenhed, udfordringer og styrker, og hun fangede lynhurtigt vores følelser omkring vores hus.
Stines salgsopstilling er anderledes og meget iøjnefaldende og ”appetitvækkende”, man får lyst til at se mere.
Hele vejen igennem vores salgsforløb, har hun været nærværende og entusiastisk.
Vi har anbefalet Stine til alle vi kender, der skal sælge, og vi vil gøre det til enhver tid.
Heldigvis har vi købt et nyt hus gennem anden mægler, for det har givet os mulighed for at bruge Stine som købermægler, hvilket har været en lige så tryg oplevelse."
KH. TOMMY OG HEIDI ROSE LEWKOVITCH

BROSTYKKEVEJ 141

"Efter et 9 mdr's forløb hos anden ejendomsmægler, som vi følte intet gjorde, faldt vores valg på Stine da hun tilfældigvis lige var startet op og lå meget lokalt tæt på!
Vi er blevet mødt et med meget realistisk bud på huset, samt ideer til hvad og hvilke ting vi kunne gøre for at optimere et salg selv. Det har været rart at der fra dag et, lå en plan for forløbet, bla med åbent hus hver 14.dag!
Og salget lykkedes efter få måneder! Og her blev vi som sælger og ejendomsmægler udfordret på forskellige ting. Men vi blev aldrig ladt i stikken og tingene blev løst med Jeres hjælp! Så tak for det. I får vores varmeste anbefaling."
Med venlig hilsen
LOUISE OG JIMMI

GAMMEL KØGE LANDEVEJ 308, 2.TH.

"Ejendomsmægler Stine Christiansen har solgt vores lejlighed i Hvidovre. Vi har været glade for samarbejdet med Stine. Lejligheden blev solgt på en lille måned til udbudsprisen. Stine har fra første færd været engageret og tillidsvækkende. Undervejs i forløbet har der været en god kontakt mellem os og Stine. Inden salget henvendte vi os til 3 forskellige mæglere. Det første indtryk er vigtigt og det holdt, så vi har ikke fortrudt valget af mægler."
Med Venlig Hilsen
MARIANNE OG PER

PAGTEROLDVEJ 50

"Det har været en stor beslutning, at skulle ”give” vores hjem videre til nogle andre. Vores lille ”slot” har dannet rammerne for vores familie i 11 år, og er fyldt med gode minder og oplevelser. Derfor var vi meget bevidste om, hvad vi prioriterede i samarbejdet med en ejendomsmægler. Åbenhed, ærlighed og tryghed var helt essentielle værdier for os, for at kunne afslutte vores liv på Pagteroldvej på den bedste måde.
Ved det allerførste møde med Stine, blev det meget hurtigt klart for os, at det var hende, som skulle sælge vores hus. Hun fornemmede med det samme de følelser vi havde omkring det, at skulle sælge huset, og har gennem hele salgsforløbet, udvist en stor respekt og forståelse for vores tanker og ønsker. Stines behagelige og naturlige måde at være på, har haft stor betydning og har gjort det nemt at tage de nødvendige beslutninger undervejs. I hele salgsperioden har der været en god og tæt dialog, og Stine har udvist stort overblik og professionalisme."
Med venlig hilsen
NANNA OG THOMAS FRANK

WILLIAM BOOTHSVEJ 1

Engageret og tillidsvækkende!
Vi har haft fornøjelsen af Ejendomsmægler Stine Christiansen og co. Sjældent har jeg mødt en ejendomsmægler så imødekommende, tillidsfuld og ikke mindst fleksibel.
Vi satte vores hus til salg i januar og i februar var huset solgt. Vi har fået råd og vejledning hele vejen igennem og ved alle fremvisninger har vi haft samtaler efterfølgende, så vi har hele tiden kunnet følge med i processen.
Samarbejde betyder alt når man skal sælge sin bolig. Vi kan varmt anbefale andre husejere at lade Ejendomsmægler Stine Christiansen stå for salget."
Med venlig hilsen
GITTE OG JACOB

HVIDOVREGÅRDS ALLE 18B

HURTIGT SALG TIL UDBUDSPRISEN.
 Vi fik en rigtig god rådgivning i forbindelse med vores salg af vores bolig.
Vi følte vi var i trygge hænder og salget blev håndteret meget professionelt. Vi kan helt klart anbefale Stine Christiansen - og vi vil helt sikkert gøre brug af Stine igen hvis det bliver tilfældet."
MVH. LUISE & IB

HF. KETTEHØJ 98

STOR TAK TIL STINE FOR AT SÆLGE MIN BOLIG PÅ BLOT 14 DAGE!
Efter at have min bolig til salg hos en anden mægler, kontaktede jeg Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen for en uforpligtende vurdering. Stine kom ud og gav mig en professionel og realistisk vurdering og derfor var jeg ikke i tvivl om at det var hende der skulle forsøge at sælge min ejendom.
Jeg kunne hurtigt mærke at Stine havde mange års erfaring med salg af boliger, et stort lokalkendskab og et engagement hvilket gjorde at jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.
Under hele forløbet var der rigtig god kommunikation omkring aktiviteten og på blot 14 dage lykkedes det også Stine at sælge min bolig til udbudsprisen.
Jeg giver derfor Ejendomsmæglerfirmaet Stine Christiansen de varmeste anbefalinger til andre der står overfor at skulle sælge deres bolig."
HELEN