Mægler i Hvidovre til boligkøb og salg

Skal du sælge dit hjem?

Hos mig er du og dit hjem i fokus
Vores hjem er lige så forskellige, som beboerne i dem. Fælles for de fleste af os er, at vores hjem er forbundet med en hel masse følelser. Følelsen af tryghed. Følelsen af ro. Derfor er det en kæmpestor beslutning at flytte fra et velkendt hjem til et nyt. En beslutning, som jeg har stor respekt og forståelse for. For det er ikke en vare, jeg sælger, men dit hjem – din base.
Når jeg møder dig som sælger af det sted, du kalder hjem lige nu, så er mit fokus på dig som kunde. Jeg går til ethvert salg med stort personligt engagement og med målet om at overtrumfe dine forventninger til både proces, samarbejde og selve salget.

Din bolig er unik

Magien og historierne skal mærkes
Jeg skræddersyer salgsstrategi og markedsføringsinitiativer, så de matcher din bolig og dine ønsker til processen, og jeg udnytter den digitale verdens muligheder for eksponering og synlighed. Ønsker du et skuffesalg, bringer jeg mæglerfagets traditionelle håndværk i spil og eksponerer din bolig diskret – uden om internettet og aviserne. Jeg aktiverer, i begge tilfælde, mit store, lokale netværk, i og omkring Hvidovre, så de rette købere bliver præsenteret for din bolig.
For mig er det vigtigt, at dit hjem bliver fremvist, så det tager sig bedst ud, og det bringer de hjemlige følelser frem hos interesserede køber. De særlige historier fra dit hjem, skal selvfølgelig skildres og gives videre til nye beboere. Jeg har derfor sammensat et dygtigt hold af fotografer, tekstforfattere, boligstylister og grafikere, som jeg kan bringe i spil på kryds og tværs, så formidlingen af din bolig bliver unik.

Jeg er med hele vejen

Mit mål er, at du føler dig tryg
Det er mig, du vil have både den indledende og den løbende dialog med, og jeg dedikerer mig hellere til få opgaver ad gangen end mange. Jeg går nemlig ikke på kompromis med mine værdier om den personlige og tætte kontakt til dig som kunde. For mig er det vigtigt, at du har ro på i processen – at du ved, at dit hjem er i fokus hos mig.

Book en salgsvurdering

Så ses vi til en uforpligtende snak?

februar 2024

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829