Hjørnagervej 17, 2650 Hvidovre

Charmerende og velholdt murstensvilla beliggende på børnevenlig og lukket vej!

Nu kan I overtage denne velholdte villa, som byder på hele fire værelser, toilet på begge etager og dejlige opholdsmiljøer inde som ude. Udenfor får I glæde af en stor solrig syd - sydvest vent have, og så bosætter I jer attraktivt i Svendebjerg kvarteret nær ved både natur og alt til hverdagen.

Ejendommens flotte stand skyldes blandt andet en række renoveringer, der startede med udskiftning af taget i 2008, med 30 års garanti, samt alle vinduer og terrassedør på sydsiden. I 2014 blev der skiftet køkken, mens bryggerset fik turen i 2016, hvor man også skiftede gasfyret, centralvarmerør i stue etagen, og radiatorer i hele huset samt indlagde fibernet med høj hastighed (1000/1000). Endelig blev gavlene udskiftet til skiferplank i 2017, og 2018 bød på istandsættelser udendørs med ny belægning på terrasse, indkørsel og flisegange, hegn i galvaniseret stål og komposit samt smedejernslåger.

Inden døre starter rundturen i køkken-alrummet, hvor det stilrene, hvide køkken giver gode rammer for madlavningen, samtidig med at der er fin plads til middagsbordet. Det pæne, massive plankegulv breder sig via de franske glasdøre ind til stuen, som beriges af et massivt lysindfald og udgangen til terrassen. Etagen afrundes af et gæstetoilet med terrazzogulv samt et bryggers med vaskefaciliteter og trappe til førstesalen. På førstesalen finder I badeværelset med bruseniche og de fire regulære værelser, og endeligt får I et loftsrum med god opbevaringsplads.

Den store terrasse har rigelig plads til flere gode udemiljøer, ligesom den store plæne efterlader god plads til leg og spil mellem frugttræer, hvor I kan høste egne kirsebær og æbler. I råder desuden over carport, skur og garage - alle med nyt tag fra 2016. Ejendommen ligger desuden som 2. sidste hus på en lukket vej, hvorfra der er sikker vej til skolen i gåafstand. Ligeledes er der kort afstand til indkøb, dagtilbud, S-tog og bus, mens bilen når motorvejen på fem minutter. En ekstra force er uden tvivl den korte afstand til Kystagerparken med de dejlige grønne områder og adgang til strand og vand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.