Idrætsvej 54, 2650 Hvidovre

Byg drømmehuset på attraktiv beliggenhed!

Grib chancen for at bygge jeres ultimative drømmehjem i børnevenlige omgivelser i Hvidovre. Her får I nu muligheden for at blive de næste ejere af Idrætsvej 54, der i alt råder over 830 kvadratmeter matrikel. Således er der er god plads til at opføre en ny bolig.

I bosætter jer i et børnevenligt kvarter, hvor I får ideelle betingelser for familielivet med daginstitution, skole og idrætsfaciliteter inden for en radius af én kilometer. Fra adressen har I omtrent 400 meter til nærmeste indkøbsmulighed, og S-toget kører fra Friheden eller Åmarken Station indenfor kort afstand. Til glæde for pendlerne rammer I motorvejen på blot fire minutter, og prikken over i'et må siges at være de fredelige og naturfyldte omgivelser. Vigerslev Parken og Valby Parken er perfekt til friske gåture og løbeture, mens Hvidovre Strand er et besøg værd på de varme sommerdage.

På grunden er der allerede flere bygninger, og når de er fjernet, kan I starte byggeriet af jeres fremtidige hjem. Skal det være en klassisk etplansvilla med separat forældreafdeling og børneafdeling, eller drømmer I mere om noget unikt? Uanset om det er et lækkert køkken-alrum med højt til loftet, et walk-in-closet eller et ekstra børneværelse, der står øverst på jeres ønskeliste, så er denne byggegrund et besøg værd.

Ude kan I anlægge en have, der passer til jeres behov. En solrig terrasse og en nem have med græsplæne kan blive jeres, men I kan også vælge en mere kreativ løsning med fine blomsterbede, køkkenhave og sjove legeredskaber til børnene. Mulighederne er mange, og valget er helt op til jer.

Kan I se mulighederne for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.