Hovedporten 3G, 1., 2650 Hvidovre

Unik ejerlejlighed med stor tagterrasse! 132 m2 bolig + 38 m2 disponible m2 på 2.sal

To etagers New Yorker lejlighed i Avedørelejren, med fantastisk lysindfald og unik udsigt, beliggende i et område, der byder på et væld af naturskønne og kulturelle oplevelser tæt på København - blot 15 minutter med toget.
Lejligheden er beliggende i den gamle kaserne i Avedørelejren som er ombygget med respekt for bygningernes oprindelige udseende. Ejendommen, som lejligheden er en del af, er oprindelig fra 1958 og er totalt gennemrenoveret i 2008. Ved renoveringen er ejendommens karakteristika bevaret med en rødmuret facade, rødt tegltag fra 2010, flotte kviste og hvide sprossevinduer.

Den store lejlighed er beliggende på 1. sal med indvendig trappe til 2. sal. Lejligheden er totalt istandsat i 2020. Her kan bl.a. nævnes nyt HTH køkken med sorte granit bordplader, nye hårde hvidevarer bl.a. fra Miele, nye gulve på 1. sal og delvist på 2. sal. Endvidere er der isat en smuk ny trappe, som forbinder de to etager.

Lejlighedens første plan består af entre med stort garderobeskab, lys og indbydende stue med ugenert vestvendt tagterrasse, der har udsigt til grønne arealer og store smukke træer. I åben forbindelse med stuen findes køkken/alrum med plads til spisebord. På samme plan findes også lejlighedens fantastiske masterbedroom, spejlvæg til walkin closet. Endvidere er der adgang til det store badeværelse, som indeholder lækker bruseniche, dobbelt håndvask samt et afsnit med indbygget vaskemaskine, tørretumbler samt skabe. Det hele i smukke afstemte farver og med sorte granit bordplader.
Lejlighedens andet plan består af to hyggelige rum med godt lysindfald samt et walkin closet. Overalt er loftbjælkerne synlige ligesom der er bevaret flere stolper fra den oprindelige konstruktion. Der er fire store tagkviste, der sørger for et exceptionelt lysindfald.

Lejligheden har brugsret til et 9m2 isoleret udhus med støbt gulv og I lejligheden er der adgang til fibernet. Kvarteret er sublimt. Her finder du Filmbyen, Cirkusmuseet, kulturhuset Bataillionen, aktivitetshuset Fægtesalen og beboerhuset Smedjen. Du kan også bare slappe af i skønne, grønne omgivelser i på Quark Naturcenter, Vestvolden og Avedøre Sletten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.