Bibliotekvej 34, 2650 Hvidovre

Lyst og velholdt rækkehus centralt i Hvidovre

Med en placering tæt på biblioteket og rådhuset afsløres det, hvor dejligt central en belligenhed, dette rækkehus har i Hvidovre. Boligen indeholder et spisekøkken, en lys stue, et værelse, en anvendelig kælder og ekstra muligheder på første sal. I vil også sætte pris på at få have til begge sider af huset.

Hjemmet er gennemgående set i god strand, og af nyeste forbedringer kan nævnes hoveddøren, der er skiftet i 2017 - den er elegant i teaktræ og med stålramme. Endelig er terrassebelægningen på husets forside skiftet i 2019.

Indenfor starter I med at se spisekøkkenet, hvor de grå elementer toppes af en træbordplade, og ved kogezonen mødes praktik og stil med stænkfliserne i havgrønne nuancer. Videre kommer stuen, hvis store vinduesparti mod sydøst slipper masser af dagslys ind, der samtidig fremhæver den smukke sildebensparket.

Stueplanet afsluttes af et værelse, og herefter skal I træde ned i kælderen, der er behageligt tør og derfor giver fine muligheder i de tre disponible rum. Eksempelvis kan I folde jer ud med hobbyer, viktualierum eller værksted. Endelig er det også hernede, I finder badeværelset med bruseniche. På første sal er der ét stort rum, hvor I ligeledes kan slippe idéerne løs.

Takket være terrasser på begge sider af huset, har I alletiders chancer for at finde en solstråle på flere tidspunkter af dagen. I baghaven er der desuden et godt stykke plæne med varieret beplantning, så I oplever en behagelig atmosfære.

Adressen bliver ikke meget mere centralt med supermarkeder, busstoppested og dagtilbud i gåafstand. Kommunen har desuden planer om forbedringer af bymidten, og de spændende, nye herligheder er ganske tæt på ejendommen.

Kan I se det for jer? Ring til os, og lad os vise dette spændende hjem til jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.