Poppel Alle 30, 2650 Hvidovre

Charmerede og indflytningsklar murstensvilla med dejlig baghave.

Vi har nu fornøjelsen af at invitere jer på Poppel Alle 30 i Hvidovre, hvor I skal se på et lyst og indbydende hjem, der har den ældre boligs klassiske charme i kombination med moderne løsninger. I får 181 kvm i halvandet plan, der suppleres af 93 kvm i kælderen. Villaen er bygget i 1933, og derfor får I en velvoksen have med skønne prydplanter og frugttræer. Velkommen til.

Planløsningen sikrer jer et badeværelse og to lyse stuer en suite i åben forbindelse med køkkenet i stueplan, mens førstesalen byder på to børneværelser, et alrum, et badeværelse og forældresoveværelse med udgang til en balkon. Dertil er der i kælderen tre disponible rum samt et vaskerum, hvilket giver jer et rummeligt hjem, hvor der er plads til familielivet.

I 2021 er flere moderniseringer gennemført, hvorfor I kan glæde jer til et helt nyt Invita-køkken med en vandhane fra Quooker. Dertil er bryggerset også nyopført med en vaskemaskine og tørretumbler fra Miele, og så er badeværelset i stueplan ligeledes fra 2021. Her pryder flotte fliser i sildebensmønster, mens armaturet er fra Vola, og møblet er snedkerlavet fra fokusplus. Ydermere er der gulvvarme.

De smukke, originale trægulve er slebet og behandlet med matlak i december 2020, hvor alle vægge i stueetagen og på første sal blev filtet og malet. På førstesalen har badeværelset badekar, og så får I nogle fine værelser samt et mindre opholdsmiljø på reposen, som i dag er indrettet som børneværelse.

I den charmerende have finder I en nyslebet og olieret træterrasse, der leder helt til drivhuset. Haven byder på roser, et væld af frugttræer og en klematis, der pynter henover terrassen. Desuden er der græsplæne til leg og en trampolin, som familiens yngste kan glædes ved. Ydermere er der en stor garage der har mange anvendelsesmuligheder.

I bor centralt i Risbjergkvarteret, tæt på Børnehuset Krogstenshave, dagligvareindkøb, Risbjergskolen og motorvejen, og så kan S-toget nås fra Åmarken Station. I kan ligeledes cykle til Københavns bymidte.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt mig allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.