Tavlekærsvej 57, 2650 Hvidovre

Flot og velholdt villa i forskudte niveuaer med 20 m2 udestue!

I det eftertragtede "Strandmarkskvarter" ligger der en hyggelig ejendom, som nu kan blive jeres nye hjem. Oprindeligt er huset fra 1957, men det er løbende vedligeholdt, så I får en flot og stemningsfuld bolig i forskudte plan. Dertil kan I se frem til en skøn og solrig have med en stor terrasse, der er delvist overdækket.
Træd indenfor i entreen, hvor I på højre hånd kan kigge ind til et værelse og efterfølgende et rummeligt badeværelse med separat brus. Tag derefter nogle skridt ind i stuen, der med sin behagelige stemning danner et godt udgangspunkt for afslapning i hverdagen. En bred åbning fører ned til alrummet, men før vi begiver os i den retning, kan I besøge endnu et af boligens tre værelser, der alle er opført med skabsplads. Alrummet ligger i åben forbindelse med køkkenet, og I får på den måde et moderne leverum, der både er designet til samvær og funktionalitet, da alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. I har adgang til det sidste værelse fra alrummet, mens det også er muligt at åbne dobbeltdørene på vid gab og tilgå en lysfyldt udestue, der danner en flydende overgang til terrassen.
Som allerede nævnt får I en ejendom, som er godt vedligeholdt - for eksempel er der hulmursisoleret i 2021 samt lagt et nyt ståltag, ligesom der også er isat lavenergivinduer i udestuen. På den store terrasse nydes tilværelsen i sommermånederne, og haven er lukket helt af, så I ganske ugeneret kan opholde jer i den. Drivhuset gør det muligt at dyrke tomater og agurker, og græsplænen er perfekt til børneleg.
Med denne aldeles dejlige beliggenhed i det sydlige Hvidovre vil I være tæt på mange grønne arealer - heriblandt Kystagerparken, Valbyparken og badestrandene, mens I også kan lade lystbådehavnen sætte en smuk scene for gåturen. Huset ligger i et skoledistrikt tilhørende Langhøjskolen, der har et godt renommé, og I finder flere daginstitutioner i området, så de små kan blive passet. Endvidere vil I bo tæt på Friheden S-togstation, mens der heller ikke er langt til idrætsfaciliteter og forretninger.
Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.