Risbjerggårds Alle 34, 2650 Hvidovre

Veludført og totalrenoveret kvalitetsvilla 188 etagemeter med Hvidovres bedste beliggenhed!

Et fantastisk, totalrenoveret hjem med ét gennemgående tema af kvalitetsmaterialer, og tilmed også Hvidovres bedste beliggenhed i det roligste villakvarter; tæt på skole, park, strand og havn, lyder det som noget for jer? Så lad boligjagten tage jer til Risbjerggårds Allé, hvor I få alt dette - og mere til!
Man lægger straks mærke til den knivskarpe facade, som giver en forsmag på, hvad man kan forvente sig af resten af boligen, som gennemgik en totalrenovation både ud og inde mellem 2013 og 2014. Dette hjem henvender sig til børnefamilien, som gerne vil have et komplet indflytningsklart hjem. Hvad nok kommer til at blive hjemmets primære opholdssted, er hjemmets køkken-alrum og stue i et, hvor I får en hverdag omgivet af lækre kvalitets materialer. I får bl.a. det flotteste gennemgående egetræsgulv, som danner fundament for indretningen af et afslappende sofaarrangement og et indbydende spisestueareal. I skal aldrig frygte, at samtalen bliver afbrudt, når I står med skeen i gryden, mens I har gæster, da I har frit udsyn til rummet fra jeres stilrene Svane køkken med solid granitbordplade.
Villaens badeværelse understreger boligens mantra om kvalitetsvalg, hvor det er italienske fliser, der pryder gulvene og væggene i brusenichen. Her er det armaturer fra Vola og et bad med dobbelt rainshower, der sætter sit luksus touch på hverdagen, og I får selvfølgelig også to håndvaske, så I kan børste tænder om kap med børnene på de travle morgener.
Afdelingen med værelser til jer og børnene ligger i et forskudt plan. Her finder I tre store værelser, der bare venter på, at I indretter nogle dejlige rum til jer og jeres familie. Fra værelserne er der direkte udgang til terrassen og lækkert spaområde.
Apropos rum, så får I en funktionel og højloftet kælder med et naturligt lysindfald og to disponible rum, der står klar til at stille jeres behov, om det er plads til hobbyen, teenageafdeling eller hjemmebiografen, I har brug for.
Fra stuen er det to dobbeltdøre som fører jer direkte ud til den mest hyggelige og fuldstændig uforstyrret terrasse.
Haven er er lukket af mod vejen og naboerne og I får en flot grøn plæne, hvor børnene trygt kan spille bold og lege tagfat. Det bliver en dejlig have at opholde sig i, for der er ingen støj, og terrassen vender selvfølgelig mod syd, så I er garanteret endeløse, solrige stunder med venner og familie.
I er havnet i Hvidovres tryggeste og mest rolige villakvarter utrolig tæt på alle hverdagens fornødenheder. Hvad end det er Hvidovres bedste skole, indkøb, daginstitution, S-tog eller motorvejen til pendleren, så har I det lige indenfor rækkevidde. Er I til spontane gåture, så skal I glæde jer til at besøge Vigerslevparken, der ligger for enden af vejen, som kan føre jer næsten hele vejen til stranden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.