Multebærvænget 20, 2650 Hvidovre

Lyst 1 plans rækkehus med vedligeholdelsesvenlig have!

På Multebærvænget 20 centralt i Avedøre ligger dette dejligt enkle hus og venter på jer: Måske er I det unge par, måske er jeres børn fløjet fra reden - måske er I noget midt imellem. I hvert fald har I at gøre med et dejligt hjem uden dikkedarer, og så fremstår det hele lyst og indflytningsklart.

Det hele får I i ét plan som starter i en entré, der åbner op til hele hjemmet. Boligen byder på et dejligt køkken med et praktisk bryggers i forbindelse, og videre venter der jer en lys og lækker stue samt to værelser og et badeværelse. Yndlingsspottet kommer højst sandsynligt til at blive i den lyse stue, der gør sig til med et glimrende lysindfald. Det sørger store vinduespartier for, så det flotte fletparket kan komme til sin ret. Herudover skaber en super hyggelig brændeovn fra Morsø stemning og atmosfære, når vi går fra dag til aften. Hjemmets to værelser er i virkeligt gode størrelser, indretningsvenlige som de i særdeleshed er. Køkken såvel som badeværelse er ligeledes lige til at gå til: Alt sammen lyst, og måske I allerede begynder at tænke foodprocesseren, malerierne og møblerne ind i hjemmet?

Hjemmet har varmepumpe, og flere af de praktiske kvaliteter får I med et godt skur i baghaven: Det gør sig perfekt som værksted, og der er allerede trukket lys og strøm, så I kan lave det, I ønsker.
Der venter jer en absolut skøn, simpel og vedligeholdelsesvenlig have med store flisearealer fra 2021. Her er god plads til at nyde solens vandring hele dagen; både foran og bagtil. Hertil får I et græsareal samt en carport med plads til bil, cykel og brænde, og måske I vil sætte en sløjfe på det hele med et hegn for enden.

Herfra venter der jer en stille beliggenhed, der bliver udgangspunktet for hverdagen. Således tør man fint lade børnene eller børnebørnene gå ud på den blinde vej, og 50 meter fra hoveddøren finder I en lille legeplads. Stisystemer kan hurtigt og praktisk få jer videre, og bare få minutter på gåben tager jer til daginstitution, skole og hal. Ja, på en rask gåtur kan I ydermere nå gode rekreative områder med vand, stier, skov og meget mere, og så får I et helt katalog af indkøbsmuligheder med alt fra Netto, Føtex, Rema 1000 og Lidl inden for to kilometer - den tættestes 600 meter væk. Bedre bliver det blot, at stationen ligger bare en halv kilometer herfra. Der bliver altså kort til byen med 18 minutter i S-tog; turen til byen kan sågar klares på cykel for den friske. Samtidig er I to kilometer fra havnen og vandet. En perfekt blanding af natur og by!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.