Rudbølvej 34, 2650 Hvidovre

Indbydende & energivenlig familievilla med tilbygning fra 2005!

I et roligt og børneventligt villakvarter udbydes netop denne velholdte villa til jer, der ønsker den gode tilværelse tæt på alle hverdagens fornødenheder. Her får I en række gode og praktiske elementer, der med sikkerhed inviterer til at blive set med egne øjne. Så kom med på en fremvisning - det vil I ikke fortryde!

Indendørs venter et fint og velholdt indre, der grundet en tilbygning i 2005 sikrer jer godt med plads til at udfolde jer i. Fra hoveddøren træder I ind til entréen, og herfra ledes I videre ind til resten af hjemmet. Køkken-alrummet kommer som noget af det første, og den vil med sin meget åbne og lyse disponering hurtigt komme til at fungere som hjemmets samlingspunkt. Herfra er der videre adgang til et rummeligt gangareal, hvorfra I kan tilgå kontoret, toilet og badeværelset med vaskefaciliteter. Den sidste afdeling viser sig i forlængelse af kontoret, og her får I glæde af tre rummelige værelser, hvoraf det ene har udgang til den skønne og solrige terrasse. Det er alt i alt et yderst velholdt hjem, I har med at gøre, hvor det gedigne inventar og de nødvendige hårde hvidevarer med sikkerhed sørger for, at den praktiske hverdag hurtigt kan gå op i en højere enhed. Der er ligeledes sørget for godt med plads til samværet i det indbydende alrum, hvortil de resterende værelser skaber et privat tilflugtssted for familiens medlemmer.

Hjemmets gode indre afspejles ligeledes i det ydre, hvor den hvidpudsede facade står fint frem i det hyggelige havemiljø. Den rummelige grund præsenterer sig med en skøn have, hvor den havekyndige får gode muligheder for at give sig i kast med alskens grønne projekter i form af både bede, blomster og måske endda lidt grønt til aftensmaden; hertil kommer de skønne og solrige terrassearealer, hvor I får rig mulighed for at nyde solens stråler både morgen, middag og aften. Af praktiske foranstaltninger skal også den nyligt isatte og energieffektive luft-til-vand varmepumpe, som sørger for, at gulvvarmen fungerer overalt i huset, nævnes.

I bosætter jer, som nævnt, i et roligt og børnevenligt familiekvarter, hvor I har gåafstand til både skole, institution og indkøb. Her kan børnene roligt færdes på de trygge villaveje uden at skulle bekymre sig om hverken trafik, støj eller larm. Den pendlende forælder har ligeledes nem adgang til arbejdet via de nærliggende motorveje samt fra S-togstationen med gode forbindelser til det resterende Storkøbenhavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.