Pilevangen 36, 2660 Brøndby Strand

Velplaceret rækkehus til modernisering - Tæt på Brøndby strand!

Med nøglerne til Pilevangen 36 overtager I et veldisponeret rækkehus, som uden tvivl vil danne ideelle rammer om jeres nye boligkapitel. Her kan I nemlig skabe drømmehjemmet i trygge omgivelser tæt på S-stationen såvel som strandparken - ideelt for førstegangskøberne, enlige og jer med hænderne skruet godt på.

Når I ankommer til adressen, præsenteres I for en klassisk og gedigen rækkehusbebyggelse fra 1947. Foruden 103 etagemeter får I råderet over en matrikel på 280 kvadratmeter, og de fordeler sig over en for- og baghave, der giver jer mulighed for at nyde solens stråler uanset tidspunktet på dagen. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og der er selvfølgelig mulighed for, at I også her kan sætte jeres eget præg - prikken over i'et er uden tvivl de to hyggelige terrasser, der allerede er etableret.

Hoveddøren byder indenfor til stueetagen, og allerede her mærker I husets hyggelige atmosfære. Planløsningen byder på et funktionelt køkken, et badeværelse, et regulært soveværelse samt to stuer, der tilsammen skaber et hyggeligt og rummeligt opholdsmiljø med gode indretningsmuligheder. Dertil kommer kælderen selvfølgelig, og den byder på tre disponible rum, der kan anvendes lige præcis, som I ønsker. Huset trænger, som tidligere nævnt, til en opdatering, og I kan således få det lige præcis, som I ønsker. Vil I med på en fremvisning og opleve mulighederne med egne øjne?

Beliggenheden er rolig og familievenlig takket være placeringen på en lukket vej. I bosætter jer samtidig i et hyggeligt nabolag, og fra hoveddøren er der ikke andet end 350 meter til Brøndby Strand St., der byder på gode busforbindelser samt S-tog til Hovedbanegården på bare 23 minutter - og pendleren kan også hurtigt koble sig på motorvejen. Jeres nye kvarter huser kort sagt alt, hvad I har brug for i hverdagen, og til sidst kan vi glæde jer med det faktum, at I bosætter jer lige ved strandparken, så I kan nyde naturen året rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.