Gjeddesdalvej 15, 2665 Vallensbæk Strand

Solid etplansvilla med god planløsning!

Nu udbyder vi en etplansvilla fra 1968, der ligger i et dejligt villakvarter med kort afstand til Vallensbæk Skole og grønne områder. Da boligen trænger til en kærlig hånd, har I mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen, og det gælder også for den lukkede have, som ligger godt i forhold til solen.

Hoveddøren åbner ind til en entré med indbygget garderobe, der ubemærket bliver til en fordelingsgang med adgang til tre værelser på venstre hånd. Lige fremme tilgår I det hvide flisebadeværelse, der er opført med separat brus, og dertil er det på højre hånd muligt at besøge køkkenet og vinkelstuen, som vi først vil bevæge os ind i. Her bliver I mødt af et stort opholdsrum, hvor I snildt får plads til både sofagruppen og en spiseafdeling, og der er direkte udgang til den overdækkede terrasse ved det store vinduesparti. Tag nu et kig ind i køkkenet, der er funktionelt og rummeligt, så I har mulighed for at etablere en spiseplads, og den gode planløsning afrundes af et bryggers, som fører jer videre udenfor.

Baghaven kan anlægges præcis efter jeres ønsker og behov. Måske skal der være bålplads i hjørnet, mens en solterrasse ved huset vil få den perfekte beliggenhed, så både eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Her er der allerede etableret en overdækket terrasse, som vil give lidt skygge i sommervarmen, og på grunden finder I tilmed en carport med tilhørende skur.

I vil bo med nærhed til alt, hvad I får brug for i hverdagen, og det tager ikke mere end 6 minutter at køre til Vallensbæk Stationstorv, hvor I blandt andet kan klare indkøbene og gå på opdagelse i specialbutikker og spisesteder. S-togsstationen er også placeret her, så I nemt kan komme videre rundt i hovedstadsområdet med offentlig transport, og dertil er der heller ikke langt til motorvejstilkørslen, hvis I foretrækker at tage bilen. Vallensbæk Skole ligger 1,5 km væk, mens der også er flere daginstitutioner inden for samme afstand, og når I trænger til en god gåtur i naturskønne omgivelser, har I 8 minutter i bil til stranden.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.