Elme Alle 12, 2650 Hvidovre

Charmerende og familievenlig murstensvilla i Risbjergkvarteret!

Vend blikket mod Elme Allé 12 i det eftertragtede Risbjergkvarter - her udbyder vi netop nu en veldisponeret, stilren, hyggelig og charmerende villa, hvor I hverken skal gå på kompromis med boligen eller beliggenheden.

Når I ankommer til adressen, vil I uden tvivl forelske jer i den rolige og trygge atmosfære, som det her populære og familievenlige nabolag tilbyder. Denne hvidpudsede murstensvilla er fra 1928, og den er løbende vedligeholdt og istandsat - vi kan bl.a. oplyse, at ejendommen står med nyere tegltag fra 2015, mens der også er anlagt fjernvarme indenfor de senere år. I kan samtidig se frem til et helt indflytningsklart hjem, som bl.a. har flotte trægulve, charmerende detaljer og stilrent interiør.

Hoveddøren byder indenfor til stueetagen, og fra entréen er der afsæt til boligens leverum, som kombinerer køkken, spisestue og dagligstue. Køkkenet er opført i hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og resten af rummet giver et hav af indretningsmuligheder takket være de mange kvadratmeter - prikken over i'et er uden tvivl det faktum, at der er direkte udgang til den sydvest vendte terrassen og have, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealer. Stueetagen byder også på et soveværelse og et badeværelse, som evt. kan fungere som en separat forældreafdeling, for oppe på 1. salen venter der yderligere et badeværelse, to værelser og et kontor.

Hvis vi bevæger os udenfor igen, kan vi præsentere jer for en virkelig dejlig have med gl. frugttræ og hvor I kan nyde solskinstimerne i private rammer. Foruden det store græsareal, det hyggelige bålsted og den grønne beplantning får I også glæde af en flot hårdttræ-terrasse, der er proppet uden synlige skruer, og den vender perfekt mod syd og vest, hvorfor den har sol fra tidlig eftermiddag til aften.

Villaen ligger, som tidligere nævnt, i det populære Risbjergkvarter, og her er der hverken langt til skole, institutioner, fritidsaktiviteter eller dagligvarebutikker, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag. Der er kun 400 meter til Vigerslevparken, der strækker sig helt op til Damhussøen, og selvom I bosætter jer i et roligt villakvarter, kan I cykle til Rådhuspladsen på bare 20 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.