Muslingevej 7, 2650 Hvidovre

Familievenlig & indflytningsklar murstensvilla med tilbygning fra 2003!

Vi har fornøjelsen af at udbyde denne familievenlige og velholdte villa, som har gennemgået flere renoveringer og moderniseringer siden årtusindeskiftet. Med adresse i et fredfyldt og behageligt område får I på Muslingevej 7 en oplagt mulighed for at etablere jer i komfortable rammer med hele familien; store som små!

Træd indenfor enten i den store entré eller i det gode bryggers. Der går ikke mange splitsekunder, før I vil mærke husets mange gode kvadratmeter og den tilhørende rare rumfornemmelse og atmosfære - og mærk desuden gulvvarmen under jer. Mere præcist er der tale om gulvvarme i hele huset pånær kontor, stue og soveværelse, og så får I glæde af flere tilføjelser til huset; heriblandt solvarme.

Et klassisk køkken med åben forbindelse til en spiseplads følger alle børnefamiliers ønsker, for her får I en hurtig fornemmelse af en planløsning, der tilgodeser ønsket om en åben og luftig disponering. I husets hjerte har I endvidere to store stuer i forbindelse med hinanden som det samlende, lysfyldte element. Hertil ligger jeres soveværelse afsides børneafdelingen, som består af to gode værelser, mens kontoret og to brusebadeværelser, hvoraf det ene er fra 2017, afslutter hjemmet.

Af udendørsfaciliteter råder ejendommen over en grøn have, en flisebelagt terrasse og en nydelig markise, så I både kan nyde godt af fuld sol og sval skygge. Ellers er der helt overordnet set tale om en lukket, nem og nydelig have, alt imens hobbymageren bliver tilgodeset med både et stort værksted og et skur.

I bosætter jer tæt på Hvidovre Havn, som byder på alt fra en børnevenlig badestrand til et mangfoldigt og aktivt foreningsliv, der hyppigt benytter sig af de faciliteter, havnen tilbyder. Der er eksempelvis mulighed for at bruge havnen til kajak og roning, ligesom der også er spisesteder, man kan benytte i tilfælde af, at man ikke er den aktive udendørstype. Udover det skønne havnemiljø får I også lokale skoletilbud inden for en radius af 1 km, og så er jeres nærområde desuden rigt på indkøbs- og shoppingmuligheder, da I finder det lokale butikscenter omtrent 1,2 km væk. Der er ganske enkelt tale om en dejlig beliggenhed med styr på det hele, så tag børn og ægtefælle i hånden og tag et kig på denne skønne villa allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.