Bjergagervej 40, 2650 Hvidovre

Charmerende og gennemført villa med attraktiv beliggenhed

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen indenfor i denne lyse bolig, der er gennemrenoveret fra A-Z - og dermed fremstår i fuldkommen indflytningsklar stand. Her kan familielivet let udfolde sig, for også beliggenheden er både nabovarm, naturskøn og central. Velkommen hjem!
Her kan I se frem til en charmerende og ekstremt lys bolig, hvor I med garanti vil bemærke den flotte loftshøjde i stueetagen, der giver en fornemmelse af masser af luft. Villaen blev istandsat fra ende til anden i 2019, hvorfor den fremstår lækker og indbydende hele vejen rundt. Der er tilmed gulvvarme i hele huset og så er der fjernvarme fra 2021, og dermed lavt varmeforbrug.

Boligen rummer en super planløsning, der er fordelt over to plan og giver jer hele fem værelser, således der er plads til selv den store familie. På førstesalen har I et forældresoveværelse og tre børneværelser samt en mulighedsrig repos, mens I i stueplan får et stort kontor, gæsteværelse eller legerum; hvad end I ønsker. Dertil kommer to lækre og stilrene badeværelser, ét på hvert plan, med alt hvad I skal bruge og endda lidt til samt både badekar og bruseniche.
Slutteligt bliver I beriget med et virkelig lækkert køkkenalrum, hvor alle overflader er udført i Corian. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en stor opholdsstue, der har udgang til solrig terrasse, både med og uden overdække. Også her kan I blot nyde tilværelsen, for her er grønt og uforstyrret.Alt i alt en virkelig imødekommende og moderne villa med charme, som er total indflytningsklar.

Også beliggenheden kan I se frem til, for I kommer til at bo i et aldeles dejligt villakvarter, hvor man kommer hinanden ved og hvor her først og fremmest er trygt og roligt med helt stille villaveje. I kvarteret er der desuden en grundejerforening, hvor der bliver arrangeret fællesaktiviteter året rundt. I kort afstand fra hoveddøren finder I alle hverdagens fornødenheder i form af Åmarken station, hvorfra toget let bringer jer videre samt grønne områder ved både Vigerslevsparken, Valbyparken, Kystagerparken og Hvidovre Strand; I kommer altså ikke til at mangle rolige landskaber! I får heller ikke langt til velassorterede indkøbsmuligheder eller til Dansborgskolen, Risbjergskolen og flere gode daginstitutioner samt fritidsaktiviteter.

Lyder det ikke dejligt? Vel mødt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.