Nestors Alle 8, 2650 Hvidovre

Charmerende A-Hus med tilbygning fra 2008 - Central & eftertragtet beliggenhed!

Hvis et attraktive hjem for børnefamilien er et godt hus med karakter på en central beliggenhed - hertil med en dejlig, solrig og ikke mindst ugeneret have, så rammer villaen på Nestors Alle 8 sådan set ret godt plet.
I skal se på et charmerende A-hus fra 1968, der med en tilbygning fra 2008 giver børnefamilien rigtigt gode rammer for livet. Hjemmet tager sig både godt og fornuftigt ud allerede fra start, hvor både entré og bryggers kan tage imod jer. I begge finder I et fint lille ovenlys over jer, ved det ene finder i et gæstetoilet, og så leder de videre enten ind i køkken-alrummet i den nyere del af huset eller i den store vinkelstue med brændeovn. Det er ikke svært at forestille sig, at alrummet tager kegler med den behagelige rumfornemmelse, som loft til kip og både udsigt og udgang til haven giver - for ikke at tale om det lysindfald, som rummet modtager. Stuen kan I indrette lige efter, hvad I har brug for - eksempelvis kan I skabe et fjerde værelse eller et kontor, I kan lave tv-stue, eller i kan åbne endnu mere op. Førstesalen tilbyder jer endvidere tre gode værelser, og både dér og i reposen gemmer huset på ganske veltænkt indbygget opbevaringsplads. Det hele afsluttes af et rummeligt badeværelse med taglys og en god bruseniche for enden, så I tilgodeses med toiletter i begge plan.
I skal glæde jer til en dejlig, overskuelig og rigtig hyggelig have, hvor I kan følge solen hele dagen. Her er både græsplæne, terrasse og en carport fra 2014 med et stort udhus til - et udeliv, som I kan nyde afskærmet og roligt på trods af den centrale beliggenhed. Let tilgængeligt bliver så godt som alt, I kunne ønske jer. 180 meter herfra har I stationen, og også nogle hundrede meter herfra har I også Netto og videre hele Frihedens Butikscenter, Hvidovre Stadion, to skoler, hvor Dansborgskolen og -hallen er lige om hjørnet, gode institutioner... I har tilmed let adgang til motorvejen - endda uden, at I bliver generet af støj derfra. Tager I toget, kan I stå på København H et kvarter senere; med bil kan I klare det med fem minutter oveni.Og så kan I lade turen gå forbi Kystagerparken og stranden, når I ønsker luft til hovedet og grønt og blåt til øjnene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.