Engvænget 16, 2650 Hvidovre

Veldisponeret etplansvilla med familievenlig planløsning & mange muligheder!

Vi har nu glæden af at kunne byde indenfor på en fremvisning af Engvænget 16. Denne etplansvilla fordeler sig over 153 boligkvadratmeter, og den ligger i et roligt og hyggeligt område få minutter fra Vestvolden og strandparken samt 450 meter fra Avedøre Station. Her får I kort fortalt en hverdag, hvor det hele går op i en højere enhed. På adressen møder I først og fremmest den 909 kvadratmeter store grund, som er anlagt med indkørsel, garage og en skøn have.

Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og I kan ligeledes se frem til et masse små hyggekroge, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel i private rammer - og hvis I har små børn, kan I de trygt gå på opdagelse i nabolaget, som primært består af små villaveje.

Hoveddøren byder indenfor til husets entré, og den munder ud i et gangareal med afsæt til resten af hjemmet. Der er bl.a. adgang til de tre soveværelser, hvoraf det største evt. nemt kan opdeles i to, og dertil kommer boligens gæstetoilet, badeværelse (med sauna) og bryggerset. I husets anden ende møder I et funktionelt spisekøkken og en stor vinkelstue med gode indretningsmuligheder og videre udgang til den hyggelige, østvendte udestue. Der er mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet, og hvis I drømmer om køkken-alrum, er det naturligvis også en mulighed.

Beliggenheden er uden tvivl det, der sætter prikken over i'et. I en radius af 1,5 kilometer har I både skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og det samme gør sig bl.a. gældende for handlemuligheder og take-away. Fra adressen er der vitterligt kun 450 meter til Avedøre Station, hvorfra S-toget kører til Hovedbanegården på bare 18 minutter, og i bil er der også nem og hurtig adgang til motorvejen. Bedst af alt må være den korte afstand til den skønne natur med både Vestvolden og strandparken i gåafstand fra hoveddøren - bliver det meget bedre?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.