Risbjergvej 5, 1., 2650 Hvidovre

Charmerende villalejlighed i 2 plan på ca. 144 etagemeter i Risbjergkvarteret!

Nu udbydes det allerfineste hjem til salg! En villalejlighed i 2 plan beliggende i en murermestervilla fra 1923. Man kan se frem til yderst charmerende rammer - og tilmed jeres egen dejlige have. Der er rigtigt gode etagemeter at komme efter på denne adresse, hvor I skal finde jer til rette på en første- og en andensal. Hertil yderligere 14 m2 disponibelt rum der ligger i åben forbindelse til stuen og som i dag er indrettet som kontor/gæsteværelse. Her desuden tale om et hjem, der i løbet af de seneste 2-3 år har undergået flere flotte renoveringer og som i dag opvarmes med fjernvarme.En af fordelene ved at bo i en ideìel anpart er, at I kan se frem til en halv ejendomsskat og halv forsikring, ligesom I deler udgifter til vand, varme og el med de i øvrigt rigtigt flinke underboer. Med billige ejerudgifter og endvidere særskilt brugsret til jeres egen hyggelige, aflukkede have, carport samt opbevaringsrum i kælderen som ekstra fællesarealer, er denne villalejlighed et rigtigt godt alternativ til blandt andet et rækkehus. Lejligheden er indrettet med en lys entré der forbinder jeres to etager. På 2 sal (ej godkendt til beboelse) venter jer repos med mulighed for opbevaring, tre disponible rum, hvor der er loft til kip med fritlæggende bjælker, et godt lysindfald fra Velux vinduerne og de runde vinduer i gavlen sætter prikken over i'et.
På 1 salen finder I et flot og stilrent badeværelse, som står i hvide fliser med væghængt toilet, gulvvarme og separat bruseniche. Det er også her I kan finde jer godt til rette i det flotte spisekøkken, som ligger i åben forbindelse til den sydvendte stue. Fra stuen er der franskedøre til stort soveværelse samt 14 m2 disponibelt rum der er indrettet som kontor/gæsteværelse. Flere rum i lejligheden er belagt med fletparket, der passer godt til hjemmets stil med stukkatur foroven. Fletparket er i andre rum udskiftet med akustikgulv i linoleum, som I bl.a. får glæde af i køkkenet - måske det går hen og bliver jeres yndlingsrum både pga. af rumfornemmelsen, køkkenets moderne HTH-elementer og pga. den samlende funktion, som rummet har som vaskeægte 'samtalekøkken'. Udsigten over Risbjergkvarteret er bare endnu en bonus.

I får adresse i et meget attraktivt kvarter, hvor skoledistriktet hører til Risbjergskolen. Det grønne indspark finder I med cykelafstand til Hvidovre Strand og desuden Kystager- og Vigerslevparken, mens de praktiske behov også er gode både hvad angår skolen, indkøb og den lettilgængelige offentlige transport: Cykler I, fem min. mod øst, ligger Åmarken S-togstation med direkte forbindelse mod København H. Det tager ikke andet end ti min. til Københavns summende centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.