Catherine Boothsvej 55, 2650 Hvidovre

Charmerende & indflytningsklar murstensvilla med 174 gode etagemeter, skønne udearealer og god beliggenhed!

Sæt kursen mod Catherine Boothsvej 55, hvor vi nu kan præsentere jer for en charmerende rødstensvilla, der udgør det ideelle match for børnefamilien. Her får I mange gode og brugbare kvadratmeter både inde og ude, og vi kan desuden oplyse, at der netop er blevet indlagt fjernvarme i ejendommen - den eftertragtede beliggenhed sikrer tilmed en rolig og tryg hverdag tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Villaen er fra 1935 og opført med et klassisk arkitektonisk udtryk, og når I ankommer til adressen, møder I først og fremmest den 802 kvadratmeter store grund. Forhaven er anlagt med flot beplantning og fliseindkørsel direkte til den dobbelte carport med skur, og på den anden side af ejendommen ligger en stor, solrig og ugeneret baghave, der ligger som nabo til boldbanerne, tennisklubben og Hvidovre Stadion, hvilket igen blot understreger den familievenlige beliggenhed.

Baghavens beplantning kræver minimal pasning og pleje, og den står bl.a. med et stort æbletræ, blommetræ, kirsebærtræ og brombærbuske - dertil kommer en stor, hævet hårdtræsterrasse, der er proppet, og da den er sydvendt, har den sol fra morgen til aften.

Indenfor venter der 174 indflytningsklare etagemeter der er rigtig godt udnyttede. I kælderen er der installeret Duka ventilationsanlæg og omfangsdræn, mens 1. salen står med nye radiatorer og nye flotte fyrretræsgulve. Stueetagen viser sig med en rummelig entré til at starte med, og etagen byder på et flot og strømlinet køkken med gode hårde hvidevarer, et gæstetoilet og et stort stuemiljø med Morsø-brændeovn, gode indretningsmuligheder og direkte udgang til terrassen, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealerne.
Oppe på 1. salen venter der en repos og to gode værelser med kviste, mens kælderen afrunder villaen med et stort badeværelse samt tre disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Derudover kan vi oplyse, at der er mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen, hvis der er for det.

I bosætter jer i et utrolig eftertragtet nabolag, som har byliv og natur tæt på sig. Svendebjergkvarteret er fredeligt og familievenligt, og der er bl.a. gåafstand til Dansborgskolen, Frihedens Butikscenter med spisesteder og forretninger samt Hvidovre Stadion. Kystagerparken, Vigerslev Parken og Hvidovre Strand ligger i cykelafstand herfra og står klar som attraktive åndehuller.

Der er ganske enkelt tale om en indflytningsklar villa med skøn beliggenhed, så tag børn og ægtefælle i hånden og tag et kig på denne charmerende villa allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.