Engvadvej 7, 2650 Hvidovre

Velholdt etplansvilla med dejlig solrig baghave!

Velkommen til Hvidovre, hvor vi nu har glæden af at udbyde en klassisk etplansvilla fra 1961, som er klar til et generationsskifte. Et hus for børnefamilien eller det unge par fra byen, der gerne vil ud og have græs under fødderne, kun en S-togstur fra centrum af København. Det er en gedigen gulstensvilla med en velpasset forhave, fliseindkørsel og carport, der møder jeg på Engvadvej 7.

Hoveddøren åbner til 127 kvadratmeter bolig med mange indretningsmuligheder, hvis samlingspunkt er en veloplyst og rummelig stue med tilhørende udestue. Her er plads til både spisebord og sofahjørne, mens det brede vinduesparti giver et skønt lysindfald og udsigt til haven. Drømmer I om et køkken-alrum, kan I bygge om og åbne op til køkkenet, og har I brug for et ekstra værelse, så er der også mulighed for det.
Fortsætter I rundturen ind i den anden stue, så finder I her et dejligt leverum med flisegulv, brændovn og en flot stenmur. To af rummets fire vægge består udelukkende af glas, hvilket giver et fantastisk lys og følelsen af at sidde midt i haven - selvom I sidder tørt og trygt indenfor. Bevæger I jer tilbage gennem stuen, så har I gennem en dør adgang til et stort soveværelse med indbyggede skabe og gennem en anden dør adgang til værelse nummer to samt køkken og et flisebadeværelse med separat brus. Køkkenet kommer med alt i hårde hvidevarer og god bord- og skabsplads, og i forlængelse heraf ligger et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.
Udenfor finder I en dejlig have med flere terrasser, smukke stensætninger og græsplæne med plads til boldspil og havehygge. Med en sydvestvendt retning har have og terrasser gode solchancer, mens I under den overdækkede terrasse kan søge læ eller skygge. Huset ligger på en rolig villavej med et godt naboskab og gode muligheder for legekammerater til store og små. I lokalområdet er der indkøb, skole, daginstitution samt idrætscenter, boldklub og fitness til de aktive. Kun syv minutter på gåben fører jer til Avedøre Station, hvorfra S-toget regelmæssigt kører til København H på kun 17 minutter, mens I i bil snildt kan komme til det meste af Storkøbenhavn. Grønne områder er her også, for langs Vestvolden kan I nyde afslappende gåture eller sige hej til Trine, en af Thomas Dambos glemte kæmper, ligesom der kun er en kort cykeltur til Brøndby Strandpark.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.