Brostykkevej 97A, 2650 Hvidovre

Charmerende & indflytningsklart enderækkehus med 158 etagekvadratmeter!

Vi byder jer nu velkommen til et charmerende og helt indflytningsklart enderækkehus med en yderst attraktiv beliggenhed i Hvidovre. Hjemmet fordeler sit areal over tre plan, og her er der bestemt plads til børnefamilien eller det unge par, der ønsker at etablere et hjem sammen, eller måske seniorparret, hvor børnene er fløjet fra reden.
I træder ind i huset igennem en rummelig entré med et indbygget skab, perfekt til opbevaring af sko og overtøj. Stueetagen består af et lækkert køkken-alrum med et nyere køkken, der fremtræder både stilfuldt og funktionelt, og med god plads til at indrette et spiseområde. Fra køkken-alrummet er der åbnet op mod en hyggelig stue, hvorfra der er direkte udgang til en solrig terrasse samt lukket og overskuelig have, som ligeledes inviterer husets beboere til at opholde sig udendørs.
Tilbage i huset kan I på førstesalen glæde jer over hele tre gode og indretningsvenlige værelser, hvor der er eventuel mulighed for at etablere en hems til maksimal pladsudnyttelse, hvis I skulle ønske at søge om dette. Det er også på førstesalen, at I finder hjemmets badeværelse, der er lyst og moderne med god opbevaringsplads og separat brus. Tager I herefter turen helt ned i den anvendelige kælderetage, finder I et godt vaskerum, toilet samt 2 disponible rum, der kan bruges til alt fra opbevaring til kontor eller hobbyværelse/gæsteværelse.

Det eftertragtede hjem befinder sig på en rolig stikvej i et yderst populært område i Hvidovre. I bliver her en del af seks klyngehuse, hvor godt og hjælpsomt naboskab er prioriteret, og hvor flere børnefamilier trives.

Området byder også på muligheder for hele familien i det daglige med Dansborgskolen, daginstitutioner og flere aktivitetstilbud og sportsklubber i nærområdet. Ønsker I at komme udenfor, er der også rig mulighed for dette. Tag f.eks. en tur ud og spis frokost i det grønne i enten Vigerslevparken eller Kystagerparken brug dagen på Hvidovre Strand eller en løbetur i Valbyparken. Fra adressen er der ydermere god mulighed for at komme rundt i København og omegn, da det tager knapt tyve minutter til centrum i bil, og adressen befinder sig en kort cykeltur fra Åmarken Station, hvorfra man med S-toget kan være på Hovedbanegården på et kvarter.
Tag endelig et ekstra kig på denne ejendom, der er i super stand, og som står helt klar til indflytning.
Vi ses til en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.