Fjeldstedvej 15, 2650 Hvidovre

Indflytningsklar familievilla med solrig og lukket baghave!

Børnefamilien kan få opfyldt alle ønsker her på Fjeldstedvej 15, hvor I bydes velkommen af en indflytningsklar familievilla, nærmere bestemt en arkitekttegnet gulstensvilla fra 1978. Huset er velholdt, haven er et kapitel for sig, og et trygt villakvarter danner rammen om det hele.

I får hjemme i et roligt og attraktivt område med små veje, legepladser og mange børnefamilier; en familievenlig kulisse til tilværelsen. Her venter huset, som ligger på en 400 kvadratmeter stor og overskuelig grund, som også giver plads til både haven og et stort, frostfrit udhus til opbevaring eller værksted.

I vil straks føle jer velkomne, når I træder indenfor i huset, for her bliver I mødt af en rummelig hall, der er åbnet op til førstesalen. Hall'en giver jer en forsmag på et lyst og venligt hjem med en smagfuld indretning; et tema, der følger med jer op på førstesalen. Trappen leder jer op til en etage med fire værelser, hvoraf de to er gennemgangsværelser, men de fire kan nemt forvandles til tre regulære og indretningsvenlige værelser. Derudover finder I et lækkert, stilrent badeværelse, der, ligesom gæstetoilettet i stueplan, blev istandsat i 2020-21.

Foruden gæstetoilettet byder stueetagen også på et praktisk bryggers med egen indgang og ikke mindst hjemmets naturlige opholdsrum. I får et lyst og velholdt spisekøkken, der støder op til den store stue, så drømmer I om ét stort leverum, kan det nemt realiseres. I stuen får I et skønt samlingspunkt, som er indrettet med fine detaljer, der kendetegner 70'er-arkitekturen; se det originale parketgulv og de brede vinduespartier, der skaber en flydende overgang mellem inde og ude. Fra sofaen kan I derfor følge med i årstidernes skiften ude i haven, og når sommeren kommer, kan I slå døren direkte op til den hyggelige og overdækkede terrasse, der vil føles som et ekstra opholdsrum på varme dage.

Haven er indrettet på mest charmerende vis, og hver en lille krog er udnyttet, så I kan gå på opdagelse i en grøn oase, hvor træer og flotte blomsterbede står i kø for at springe ud. Her finder I nemt det perfekte spot til morgenkaffen, og fliseterrassen sætter rammen om lyse sommeraftener.

I falder hurtigt til i hus og have - og også i nabolaget. Villakvarteret folder sig ud tæt på alle de daglige gøremål, så i en radius af kun en enkelt kilometer finder I både skole, daginstitutioner, idrætshal, indkøb og S-tog. Sidstnævnte baner vejen for familiens pendler, som også kan være hurtigt på motorvejen.

Lyder alt det som noget for jer? Book en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.