Rudbølvej 6, 2650 Hvidovre

Indflytningsklar familievilla på børnevenlig beliggenhed!

Hvis I er en familie med børn, der drømmer om det helt rigtige sted at bosætte jer, så er Rudbølvej 6 et oplagt bud. Området er roligt med nem adgang til hverdagens fornødenheder og natur. Villaen består af 153 m2, der er som skræddersyet til børnefamilien: Her har I nemlig en voksen- og en børneafdeling, der råder over eget badeværelse i hver sin afdeling. Mere præcist er der tale om to flotte badeværelser, som begge er forsynet med gulvvarme og det ene blev renoveret i 2022. I midten af hjemmet, finder I et skønt samlingspunkt. Dette udgøres af et stort, funktionelt og velholdt spisekøkken, der rummer god bordplads, ligesom køkkenet tegner sig op med Invita-skabe, som går igen på begge badeværelser. Efterfølgende kan I trække jer tilbage i den 53 m2 store stue med pejs, der via tre udgangsdøre lukker op til etablerede terrasser. Udenfor venter jer flere hyggelige terrasser som nævnt står til jeres rådighed. Dermed er der mulighed for, at I kan slå jer ned og nyde lyset fra den tidlige morgenstund og helt frem til sidste solstribe. Når dagen går på hæld, og duggen falder, er det oplagt at benytte sig af den store overdækkede terrasse, som er opført med støbt gulv med klinker. Her vil I opleve, at der især om sommeren skabes skyggefulde omgivelser og en sydlandsk stemning med den gamle vinplante.
Til ejendommen hører yderligere en velplejet og nem have, der hovedsageligt består af græs, men også udfolder sig med rosenbede foruden to æbletræer - 'Rød Ananas' og 'Golden Delicious' - og et Clara Frijs-pæretræ. På matriklen har I et værksted/garage på 26 m2, som blev renoveret i 2019. I samme omgang blev der støbt nyt betongulv og isoleret, ligesom der kom nye døre og vinduer i, blev installeret ny belysning, og væggene blev pudset op.

I bliver en del af et godt naboskab med beboere i alle aldre, og selve villavejen er meget stille og rolig - med andre ord en lille, skjult perle, hvor I slipper for trafikstøj fra større veje.
I forbindes desuden med både Frydenhøjskolen og Avedøre Skole via Frydenhøjstien, der er en lukket cykel- og gangsti, som børnene på tryg vis kan følge til og fra skole. Der er samtidig gåafstand til et gymnasium og Avedøre St., mens en køretur på ca. 20 min. leder jer til København K. Naturen markerer også sin tilstedeværelse i form af Vestvolden, Hvidovre Havn og Strand samt Brøndby Strand, som venter efter henholdsvis 6, 11 og 13 min. på cykel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.